dissabte, 23 de febrer del 2013

SOS GARRAF al #23F JUNTES PODEM!

Aquesta tarda una àmplia representació de la COORDINADORA SOS GARRAF ha assistit a la manifestació de la marea de marees que tenia com a lema FEM-LOS FORA! JUNTES PODEM! que s'havien organitzat de forma simultània en una vuitentena de ciutats.

La nostra plataforma, juntament amb MAREA TARONJA GARRAF, havia organitzat la sortida d'un autocar que finalment s'ha omplert. La iniciativa ha estat un èxit i la  valorem molt positivament tant pel preu com per la comoditat. 

Un cop hem arribat allà, ens hem unit a la columna dels serveis públics que sortia de la Plaça de Pau Vila i hem enfilat la Via Laietana fins a la Plaça Catalunya on totes les columnes s'han unit i s'han dirigit a la Plaça Sant Jaume , on ha acabat la manifestació.

SOS GARRAF I MAREA TARONJA
Ambient d'indignació general, però també d'entusiasme i d'esperança. Sabem que la nostra lluita serà llarga i sabem que cal conscienciar encara més gent; però també tenim la certesa que la victòria final serà nostra; estem decidits a desobeir allò que està establert; estem plenament convençuts que una altra manera de fer les coses és possible i que nosaltres, cada un de nosaltres,  hem d'encapçalar aquest canvi. 

Us convidem a recolzar i a participar de les iniciatives que la coordinadora organitza i a donar suport en d'altres actes dinamitzats per altres col·lectius en lluita.

JUNTES PODEM!
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada