dijous, 14 de febrer del 2013

#23F Juntes podem fer-los fora!

El proper dissabte 23 de febrer hi ha convocada una manifestació a diverses ciutats de l'estat espanyol i Catalunya, i entre elles Barcelona, de tots els col·lectius (marees). Des de la COORDINADORA SOS GARRAF i MAREA TARONJA GARRAF ens sumem a la concentració  i per això posem a la vostra disposició la possibilitat de desplaçar-vos fins a Barcelona en un autocar organitzat que ens deixarà en el punt de sortida de la concentració i ens recollirà en acabar aquesta. Per fer-ho només us heu d'inscriure en aquest formulari. Llegiu atentament les condicions que s'hi detallen.


  • Hora de sortida: 15.45 h.Estació de tren Vilanova i la Geltrú (possibilitat de passar per Sitges a recollir persones per l'estació)
  • Hora de tornada: Aproximadament a les 20.30 h.
  • Preu del desplaçament: 4€ per persona (inclou anada i tornada) (anar a Barcelona en tren costa 7,20 € amb un bitllet senzill d'anada i tornada i 5,30 € si compres un abonament de 10 viatges entre 5 persones).
És important que portem tots la samarreta groga, taronja, verda, blanca...

Com podeu veure en el cartell, la sortida es fa des de diferents punts de la ciutat per acabar-nos trobant tots a les 18.30 a Plaça Catalunya. Nosaltres sortirem a les 17.00 des de la Plaça Pau Vila (zona Barceloneta), amb la columna que correspon als serveis públics.

És molt important la vostra participació!


Totes les marees juntes per fer-los fora!

T'hi  esperem!

#podemsermes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada