dimecres, 4 de setembre de 2013

Vestim a #lavuelta España 2013 #degroc

Actualització: Missió acomplerta ;)

Web de RTVE
^^^^^^^^ (mireu a la part inferior dreta ;)
Web de TDP

^^^^^^^^ (mireu a la part inferior dreta ;)SOS Garraf us anima a vestir #lavuelta #degroc .Com sabreu els aficionats al ciclisme #lavuelta España 2013  passarà pel Penedès el Divendres 6 de Setembre.
Què vol dir que ens visiti una prova de la UCI World Tour, una de les tres grans voltes ciclistes MUNDIALS, emeses/difoses a tota Europa a través de gran part dels components d’EUROVISION (Eurovisió no és només un festival musical és una associació on estan tots els canals públics europeus ESTATALS, tals com TVE,France2,Das Erte,ORF…Per exemple a banda del mític festival, el Tour de France, o el concert d’any nou de Viena els podem veure a Espanya gràcies a la EBU-UER – Unió Europea de Radiodifusió) , Eurosport o als EUA a través de la també no menys coneguda ESPN?

Que tindrem una audiència d’abast MUNDIAL de vora 300 milions de telespectadors mirant-nos.Així que per poc que podem, hem de fer-nos visibles al món.

  • Per on ve la Vuelta? On la podem anar a trobar?
La Vuelta arriba des de Pontons, Torrelles de Foix,Sant Martí Sarroca cap a Vilafranca, passarà pels carrers Balcó de les Clotes (on us animem a que us concentreu - cap a les 14:30-14:35 , #lavuelta passarà entre les 14:41-49 depenent de la velocitat dels ciclistes) ,C/ Guardiola de Font-Rubí , Avinguda de la Pelegrina i C-15z, Crta. de Sant Sadurní.

D'allà sortirà cap a Sant Sadurní d'Anoia, Cantallops, Avinyó Nou, girarà cap a Begues, Gavà, Castelldefels , pujaran el Rat-Penat i s'endinsaran al Parc Natural del Garraf, sortiran per Olivella i Can Suria entre les 16:25-36. No entraran a Ribes, sortiran cap a Sitges per la C-15B i B-211.

A Sitges apareixeran per l'Avinguda de Vilafranca, faran la rotonda cap a l'Avinguda Camí dels Capellans (on us tornem a animar que us concentreu cap a les 16:45 -els ciclistes passaran a les 16:56/17:18 depenent de la seva velocitat) per sortir per la Crta. de les Costes fins al final d'etapa a Castelldefels.  • Com ho farem?

SOS Garraf us anima a que hi aneu amb la samarreta groga i qualsevol element reivindicatiu (vuvuzeles, xapes,AngryBirds, tisores gegants..) i a concentrar-vos a Vilafranca del Penedès (algú de nosaltres hi serà) al començament del carrer Balcó de les Clotes a les 14:30/35 i a Sitges al començament de l'Avinguda Camí dels Capellans a les 16:45.
Per suposat també us animem a que acudiu a qualsevol part del recorregut , del qual us hem adjuntat mapes i aquí teniu més informació detallada sobre el recorregut.Porteu la samarreta groga i qualsevol element que us faci visibles, vistosos i cridaners.L'objectiu és la màxima visualització a través de les càmeres ,motos, helicòpters i resta de públic (cert és que "el realitzador provarà d'esquivar-nos" però si som molts algú sortirà :P)
Us mostrem algun exemple de com pot quedar la cosa.


  • Petits Consells

Una prova de l'UCI pro-tour és una carrera que implica moltes persones d'organització i molt personal de seguretat especialment Guardia Civil de Tráfico i Mossos d'Esquadra.No els importuneu, no servirà de gaire i no us han de veure com un enemic a "apartar" perquè ho faran i ràpid.Estigueu en calma i animeu el vostre ciclista favorit del pilot, especialment quan s'apropin les motos o l'helicòpter, que són les que retransmetran l'acte en directe i són les que us han de captar.

Els dos punts suggerits per quedar estan aprop de carreteres lliures d'obstacles i zones on podreu aparcar prou bé si veniu de lluny.Un cop acabat el pas del pilot (quan passi el darrer vehicle de la caravana) ja podreu marxar, per on heu vingut, vies no tallades i que no depenen de la prova ciclista.


Vestim a #lavuelta #degroc !!

I si ho hem aconseguit...on ens podrem veure?
Els horaris de la programació de televisió són els següents:

06/09/2013

16:00-18:10 TDP (Directe)
16:00-17:45 Eurosport (Directe)
20:00-21:00 Eurosport 2
21:00-22:30 TDP
02:01-03:55 TDP

07/09/2013

07:00-08:00 Eurosport 2
09:30-11:30 TDP
14:00-15:00 Eurosport

Des de casa també podeu fer servir les xarxes socials per comunicar-vos amb els presentadors de TDP Carles de Andrés i Perico Delgado (us recomanem fer-ho en castellà per tenir més possibilitats de que llegeixin el vostre missatge per a tota l'audiència i que també els altres usuaris us llegeixin a vosaltres).Els missatges es poden adreçar a http://www.rtve.es/deportes/20130824/envia-tu-pregunta-nuestros-comentaristas-vuelta-espana-2013/743300.shtml#kmnts
TDP fa servir comentaris a Facebook a la web http://www.rtve.es/deportes/directo/teledeporte/ i a Twitter capta els hashtags #VueltaRTVE  #Teledeporte #VueltaTVE y #ConexionTDP. Nosaltres farem servir #degrocCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada