dijous, 20 de juny de 2013

SEGUIREM LLUITANT (manifest 20 de juny)

Demà acabarà el curs però la nostra lluita haurà de seguir.

 Haurem de persistir en el nostre afany en la defensa d’un model educatiu públic de qualitat. Ha estat un any convuls i malauradament el proper curs no es preveu pas menys convuls que aquest. Haurem de continuar reivindicant allò que ens pertany i que ningú no pot atrevir-se a tocar, la dignitat de l’ensenyament; haurem de continuar trobant-nos, reunint-nos i organitzant-nos per tal d’actuar contundentment quan algú des del seu despatx s’atreveixi a posar en dubte les virtuts de la nostra escola; haurem, si arriba el moment, de desobeir allò que se’ns imposi i que no s’adapti al concepte d’ensenyament que nosaltres tenim tan clar i que mai ningú no ens pregunta; haurem de mantenir-nos units i fortament coordinats per respondre creativament als atacs que contínuament facin trontollar els trets d’identitat dels nostres centres.

 Demà acabarà el curs i caldrà que ens reomplim. Cal que l’any vinent continuem contagiant la nostra energia per arreu on anem. Això no acaba avui ni ara. Podem ser més, i l’any que ve hem de ser més. Més nombrosos, més conscienciats, més efectius, més combatents i més orgullosos de l’escola que hem construït i dissenyat entre totes i tots.

 Demà acabarà el curs amb la sensació que la comarca està més unida en la defensa de l’ensenyament públic que fa sis o set mesos i amb la certesa que cada vegada som més els que hem sortit al carrer per dir que ja n’hi ha prou, que l’educació no es toca, si no és per dignificar-la.

Demà acabarà el curs, i com diu l’anunci, ens aturarem per continuar. Perquè la nostra energia ni es crea ni deixarem que ningú la destrueixi... la nostra energia es contagia i seguirem contagiant-la.

 Endavant Garraf.

Des de les llars d’infants fins a les universitats, seguirem lluitant.

Visca l’educació pública.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada