dissabte, 12 de gener del 2013

Èxit donant la cara per l'educació!

Més de 250 persones de totes les edats i de diversos àmbits socials es van concentrar ahir a la Plaça de la Vila de VNG per donar la cara per l'educació pública. La majoria van preferir el format fotogràfic per explicar els  motius pels quals creuen que és important defensar l'educació  i només alguns agosserats i agosserades es van posar davant de la càmera de vídeo per fer arribar al món el seu missatge reivindicatiu. A tots ells moltes gràcies.

També volem agrair a Marea Taronja (àmbit social) Marea Verda (STOP desnonaments) i a d'altres entitats i col·lectius per recolzar la concentració i donar la cara per lensenyament.

El resultat final ja editat serà penjat al Youtube i difós per les diferents  xarxes socials per fer-lo arribar tant lluny com siguem capaços.

Eufòrics i contents pel poder de convocatòria de la Coordinadora SOS GARRAF en només un parell de mesos d'acció, però conscients que cal continuar ampliant el nombre de centres i AMPAs que participen de les diferents iniciatives. No hi ha cap mena de dubte:

PODEM SER MÉS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada