dimecres, 12 de desembre del 2012

Manifest 14D L'EDUCACIÓ... NI TOCAR-LA!


Manifest de la Coordinadora SOS GARRAF per una educació pública de qualitat
L’educació… ni tocar-la!

La COORDINADORA SOS GARRAF som totes i tots  aquells que volem i que exigim una educació pública digna i de qualitat.

Som totes i tots els que treballem com a docents en l'ensenyament públic , que demanem que es respecti la nostra tasca educativa i que reclamem els recursos necessaris per fer bé la nostra feina.

Som totes les mares i tots els pares   que reclamem respecte cap a un model educatiu gratuït, laic i en català  i que no compartim el model d’escola pública que ens vol imposar cap de les administracions.

Som totes aquelles persones de qualsevol edat,  lloc o  condició social que  entenem l’ensenyament com un dret fonamental que afavoreix la integració social, l’enriquiment cultural i el creixement humà per a ser persones amb valors.

SOS GARRAF sou vosaltres  i nosaltres, que lluitem per un concepte d’educació pública que va més enllà de pressupostos, decisions polítiques o circumstàncies puntuals.

Som les escoles i les associacions de mares i pares que no volem mirar cap una altra banda mentre hipotequen els futur dels infants d’avui.

Som la comunitat educativa conscient i preocupada pel futur de les nostres filles i fills. 

Som aquella immensa majoria d’individus anònims que tenim clar que lluitarem fermament per defensar l’educació i la cultura, que són els pilars fonamentals d’una societat culta, assenyada, carregada de criteri  i preparada per exigir un dret fonamental, l'ensenyament públic de qualitat.

SOS GARRAF ets tu, és ella, sóc jo, que tenim clar, claríssim,  que no deixarem que facin el que vulguin amb l’ensenyament públic; que tenim clar que ja n’hi ha prou d’excuses; que tenim clar que entre totes i tots no permetrem que desmuntin en dos dies el que hem trigat molts anys a construir; que tenim clar que amb l’educació no es juga; que tenim clar que l’educació… ni tocar-la!


Coordinadora SOS GARRAF
Per una educació pública de qualitat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada