dimecres, 28 de novembre del 2012

Segona reunió de la Coordinadora SOS VNG Educació Pública

En aquesta segona trobada de la recent constituïda Coordinadora SOS VNG Educació Pública formada per mestres i famílies del Pasífae, Margalló, Llebetx, Volerany, Canigó i Sant Jordi (de moment) es va continuar en la línia de la jornada anterior:

Es van concretar dues concentracions:El 14 de desembre Plaça de la Vila (o cruïlla Rambla Principal - Av. Francesc Macià si hi ha mercat de Nadal a la Plaça). Aquest dia es farà un taller de xiulets-vuvuzeles per fer una pitada general. També es llegirà un manifest. Es va concretar qui s'encarregava de cada tasca (megafonia, redacció manifest...). També es mirarà de versionar una nadala. I l'11 de gener Plaça de la Vila. Amb el lema de "Dóna la cara per l'educació" es muntarà un espai on qui vulgui podrà explicar perquè és important defendre l'educació pública (amb un cartell, amb un petit discurs, amb un dibuix, en petit grup...). La idea és filmar-ho i fer un muntatge audiovisual que es pugui difondre per internet al youtube, facebook... Tot això recolzat a través de la comunicació mitjançant internet i panflets.
Altres actuacions futures de les que es va parlar va ser d'una possible sortida a l'Arrivo del Carnaval de Vilanova i la Geltrú i de la màxima difusió que poden fer els centres educatius de les seves baixes, ja sigui mitjançant plafons, murals, revistes, comunicacions orals públiques o bé via Twitter (tal i com podeu llegir en aquest mateix blog), així com la realització de vídeos "virals" en stop motion o d'entrevistes sobre l'educació pública.

Us animem a venir a les properes reunions i a sumar-vos i a col·laborar i cooperar amb els actes que organitzarem :) No deixeu de seguir-nos a aquest blog, a Facebook i a Twitter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada